Inför Luleå – Örebro 10/1

Inför Luleå – Örebro 10/1

Ett dubbelmöte med en dags vila emellan stundar. Örebro är på väg upp till Norrbotten just nu och har fullt lag med på resan. Det ser ut som att Tyson Spink blir den som vilar.

Tom Wandell har varit ett frågetecken tidigare i veckan, men verkar fått grönt av läkarna. Inge större förändringar är därmed att vänta utan det borde vara mycket som ser sig likt ut.

Luleå fortsätter att bråka med Anaheim Ducks för att få loss Isac Lundeström. Den egna produkten fick klartecken att resa hem, men har ännu inte fått klartecken för att faktiskt spela match med Luleå. Han kan eventuellt bli klar till returmötet på lördag, men ikväll spelar han inte om man ska lyssna på sportchefen.

Patrik Cehlins hjärnskakningar kommer troligen att hålla honom borta hela februari fortsatt. Pontus Själin bröt handen nyligen och kommer bli borta ett par månader i värsta fall. Mattias Guter är tillbaka och spelklar för kvällen. Nils Lundkvist är även han tillbaka och kan spela.

Luleå har gått riktigt bra denna säsong, men haft det lite tungt på sistone. Örebro är lite tvärtom med en tung säsong, men bättre spel på sistone.

Det brukar kunna bli jämna tillställningar och lagen har varsin seger denna säsong.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 5 om man inte har möjlighet att gå till arenan i Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *