Inför Örebro – Brynäs

Inför Örebro – Brynäs

Efter två snöpliga förluster där Örebro mer eller mindre gett bort alla sex poäng kommer en riktig värdemätare i form av Brynäs till Behrn Arena imorgon torsdag. Brynäs har öppnat serien med ett dubbelmöte mot Frölunda där man började med att totalförnedra de svenska mästarna hemma i Gävle och vann till slut med 7-1. I returen i Göteborg blev det jämnare och där skulle till slut hemmalaget ta hem segern.

Forne Bofors-liraren Ponthus Westerholm leder den interna poängligan med 2 mål och 2 assist följt av Oskar Lindblom på 2 mål och 1 assist. Brynäs kommer till Örebro med 100% boxplay och 30% powerplay, och verkar kunnat behålla den fina formen man haft på försäsongen. Det kommer utan tvekan bli en tuff match för Örebro imorgon.

Oavsett hur matchen går är morgondagens matchtema ”Night of Legends” när Henrik Löwdahl, Mr. Örebro, ska hyllas inför hemmafansen. Supporterföreningen har jobbat i månader med att skapa ett tifo och hyllning till kaptenen som ledde laget från division 1 till SHL. Det kommer utan tvekan att bli fråga om något ut över det vanliga.

Det finns några biljetter kvar än så länge. Det vore synd om det inte vore slutsålt när den störste spelaren i klubbens historia ska hyllas. Han förtjänar inget sämre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *