Inför Örebro – Kölner Haie

Inför Örebro – Kölner Haie

Gårdagen gav mersmak och idag står värdarna Kölner Haie för motståndet. Laguppställningarna har varierat genom matcher och idag får vi nog se den kanske mest SHL-mässiga uppställningen hittills.

Förstalinana är oförändrar med Marcus Weinstock, Tom Wandell och Jere Sallinen. Sedan följer en mycket intressant lina med Aaron Palushaj, Rodrigo Abols och Shane Harper. Det är denna jag hoppas ska kunna bli en de riktiga förstalina med tiden.

Kalle Olsson, Chrisopher Mastomäki och Glenn Gustafsson bilder sedan en jobbig tredjelina och Jordan Boucher, Anton Johansson och Anton Hedman en intressant sistalina. På backsidan ersätter Lukas Pilö Alfred Barklund, men i övrigt inga skillnader.

Eero Kilpeläinen tar plats mellan stolparna, vilket innebär att Sundblad konsekvent matchat målvakterna varannan match såhär långt. Det verkar lovande inför säsongen om inget annat.

Det vore snyggt att avsluta med en seger. Jag hoppas Örebro kan fortsätta bygga på det som kom fram igår och i alla fall försöka gå för en cupseger. Vi får vänta till söndag med att få reda på vem som vinner hela schabraket när Rögle och Köln brakar samman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *