Inför Örebro – Linköping

Inför Örebro – Linköping

Tredje matchen för säsongen mot LInköping väntar till kvällen och Örebro har vunnit de två första. Den första med klara 4-1 borta i Östergötland och den andra med 2-1 på övertid hemma i Behrn Arena.

Linköping har inför kvällens match vunnit tre raka medan Örebro har två segrar på senaste tre matcherna. Det är två relativt formstarka lag, om jag vågar säga så om Örebro, som möts.

Örebro gjorde en del experimenterande i kedjorna i den senaste matchen och man kommer till synes att fortsätta med det. Det föll väl ut helt enkelt. Daniel Viksten fortsätter i förstalinan och Christopher Mastomäki fortsätter mellan Marcus Weinstock och Libor Hudacek. Den senare blev precis ratad från Slovakiens OS-trupp för övrigt.

Både Jere Sallinen och Joakim Andersson är tillbaka i spel, men ingen av dem kommer alltså att falla in på sina vanliga platser. Istället går Sallinen in med bröderna Spink, något många av oss efterfrågat under en period. Andersson går ner i fjärdelinan med Kalle Olsson och Johan Wiklander.

Linköping är i stort sett skadefritt även dem. Det finns inga riktiga ursäkter vid en förlust med andra ord.

Det finns goda förutsättningar för poäng idag. Vi får se om snöovädret hindrar folket från att ta sig till arenan. Det borde kunna bli en underhållande match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *