Tredje raka mot Linköping

Tredje raka mot Linköping

Man lekte med tanken, men vågade kanske inte riktigt hoppas på att det skulle hända. Tre raka mot tippade topplaget Linköping. Så blev det, och det var med mersmak.

Örebro spelade bitvis riktigt bra hockey och satte Jonas Gustavsson i bortamålet ordentligt i arbete. Nu skapade även Linköping farligheter, men nog känns det lite som att Örebro bjöd dem på en poäng ikväll. Det skulle gott kunnat vara tre till hemmalaget.

Nu hoppas jag att tränare Sundblad låter dessa kedjor fortsätta. Det här laget känns som det bästa vi sett denna säsong. De är riktigt farliga offensivt och mycket jämnare spel över alla fyra kedjor. Nu antar jag att Glenn Gustafsson ska ha en plats inom snar framtid och Johan Wiklander är den som är närmast att peta trots att han på inga vis gjort bort sig.

Det här känns verkligen som en nystart som kan bli något riktigt bra. Nu väntar en sexpoängsmatch mot Rögle på lördag. Ett lag som passar Örebro illa överlag. Låt oss hoppas de kan fortsätta på vinnarstråket och knappa in på Luleå ytterligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *