Inför Örebro – Malmö

Inför Örebro – Malmö

En seger som smakade sött som sockervadd fick vi smaka på senast. Örebro stod för en riktigt fin insats och vann relativt komfortabelt mot HV71 med 3-0 med bud på mer. Nu hoppas jag att laget inte låter detta stiga dem åt huvudet utan inser att det kommer krävas samma hårda jobb även de matcher som kommer.

Ikväll står Malmö för motståndet och de står för ett snarlikt spel som HV71. De är kanske inte lika finurliga i sina uppspel, men de är väldigt bra på att komma med fart i sina anfall. Nu lider de av en hel del frånvaro, men de har fortfarande lyckats prestera ganska bra trots det.

Örebro å sin sida har Linus Arnesson borta med ett opererat knä och troligen Christopher Mastomäki med en lättare hjärnskakning. I övrigt borde Örebro kunna matcha i stort sett samma lag som senast mot HV71.

Malmö är bara sex poäng före och en seger för Örebro ikväll skulle innebära att de blandar sig in i striden om play-in-platserna på riktigt. Samtidigt som man kan passera Brynäs som gått om, men också spelat en match mer.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och sänds även på Cmore Live 2 om man får förhinder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *