Inför Örebro – Malmö

Inför Örebro – Malmö

Det är ett sargat Örebro som tar emot ett Malmö som jagar poäng i kampen om topp-6. Även om Jere Sallinen är tillbaka efter sin lårkaka saknas fortfarande Eero Kilpeläinen. Nu gjorde Axel Brage en väldigt bra insats mot Linköping, men resten av laget gjorde inte det.

Joakim Andersson faller bort på grund av magsjuka, Victor Bartley är avstängd och Jonathan Andersson vilar på grund av hjärnskakning. Lukas Pilö går in bland ordinarie sex backar och Anton Johansson kommer upp från J20 och får troligen äntligen lite istid i SHL. Det är inte första gången han är ombytt, men han har aldrig fått spela tidigare.

Örebro kommer kasta om lite i uppställningen per NA:s rapportering. Glenn går in med Hudacek och Weinstock medan Mastomäki centrar Olsson och Wiklander. Sallinen går igen in med Spink och Spink. Förstalinan oförändrad.

Malmö kommer till spel har en rad frågetecken på Cristopher Nihlstorp, Erik Andersson, Erik Forssell, Max Görtz och Robin Alvarez. Det är långt ifrån full trupp med andra ord och det har pratats om att man kallat hem Carl-Johan Lerby, men att han inte kommer spela på sina naturliga position, back.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och vill man inte ge sig ut i snålblåsten går matchen på Cmore Fotboll (skojar inte).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *