Inför Örebro – Malmö

Inför Örebro – Malmö

Det kommer högst troligen att bli en jämn match idag igen, men idag kan möjligtvis Örebro få lite mer chans att föra spelet. Malmö spelar ett offensivt spel, men de har haft det lite tungt på sistone och i all ärlighet är de inte riktigt lika vassa som Växjö eller Skellefteå. Örebro stod för två ”bättre” insatser i dessa matcher, men bara för det ska man inte förvänta sig att det blir en lätt match eller att Örebro kommer att gå in och diktera saker nere i Malmö.

Malmö har fullt lag och är på jakt efter nya poäng för att hitta in på vinnarspåret igen. Örebro har frågetecken på Marcus Weinstock, Siim Liivik och Johan Motin inför kvällen. Kalle Olsson och Joakim Andersson är borta en längre tid. Frågan är om Gustav Backström får chansen ikväll om Motin saknas? Då Dominique Heinrich är utlånad till Lugano lär han inte vara aktuell. Om Weinstock saknas blir det fråga om att kalla upp en junior. Jacob Bjerselius fick chansen på hans plats senast och det är inte orimligt han får förnyat förtroende med en annan junior som extraspelare.

Jag hoppas på en tät och underhållande match där Örebro kan få lite flyt i försvaret och framförallt stå up emot Malmös kreativa anfallsspel. Det vore synd om laget faller tillbaka nu när saker och ting verkar vara på väg i rätt riktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *