Inför Rögle – Örebro 12/2: Tuff bortamatch väntar

Inför Rögle – Örebro 12/2: Tuff bortamatch väntar

Ängelholm har inte varit någon bra plats för Örebro Hockey under de senaste säsongerna. Man har haft svårt att göra mycket alls när man åkt ner dit, men alla dåliga trender ska komma till ett slut så småningom, men just nu känns det väldigt ovisst om idag är dagen för det.

Rögle får tillbaka en rad spelare som varit skadade innan uppehållet, men även Leon Bristedt som varit avstängd. Det ser ed andra ord ut som att de kommer ställa mer eller mindre ordinarie lag på isen ikväll.

Örebro å sin sida satsar på att ställa upp med samma lag som sist. Även om de senaste insatserna inte varit några toppnoteringar, även om det gav en seger mot Timrå, får man hoppas att uppehållet gjort dem gott.

Det är ingen enkel uppgift att ta poäng där nere, men jag hoppas laget är med från start nu. Det har hänt alltför många gånger att Rögle avgjort dessa matcher redan i första perioden.

Eero Kilpeläinen är inte tillräckligt återställd för match ännu, men kan eventuellt spela till helgen. Om inte så borde han spela nästa vecka. Stefan Stéen har fått bära väldigt mycket på sina axlar och det har bitvis varit en övermäktig börda, men jag tror inte att det någonsin var meningen att han skulle hamna i denna sits.

Fönstret för övergångar stänger om några dagar och Örebro är på jakt framförallt efter en målvakt, men också en ersättare för Aaron Palushaj som blev skadad mot Mora för ett par veckor sedan. Målvakten är nog prio ett, men också det svåraste att lösa tyvärr.

Matchen sänds på Cmore Fotboll 19.00, vilket känns lämpligt när en bandyklubb brakar samman med en hockeyklubb. Trifecta som de säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *