Inför Rögle – Örebro 26/10

Inför Rögle – Örebro 26/10

Det finns en sak som Örebro aldrig lyckats med i SHL och det är att vinna i Ängelholm. Rögle har överlag varit ett väldigt svårspelat lag för Örebro, men på hemmaplan har man i alla fall lyckats vinna någon enstaka gång genom åren. Borta däremot har det varit nästan förnedringar varje gång. Det är snudd på hopplöst att förstå hur svårt Örebro har haft för att spela i Ängelholm.

Lagen har mötts en gång tidigare på säsongen i Jonas Arntzens debutmatch. Han gjorde en solid insats i målet och matchen gick hela vägen till straffar, vilket Rögle var bäst på i slutändan. Rögle saknade då ett antal tongivande spelare och saknar även ikväll Ted Brithén och Kodie Curran. De har dock förstärkt med Nick Sörensen som ville bort från Linköping.

Inför kvällens match har Örebro måhända aningen lite bättre form, men det är på förhand otroligt jämnt om vem som ska vinna. Förlängning igen är nog inte alls omöjligt.

Örebro har fått tillbaka Jordan Boucher från hans långa avstängning och i samma veva lånat ut Max Lindholm. Boucher går in som extraforward och det är väl inte mer än rätt med tanke på hur Linus Öberg imponerat och Viktor Lodin ryckte upp sig senast. Den sistnämnde är nog annars den som är den som ligger sämst till i konkurrensen med Boucher.

Lukas Pilö får åter chansen från start i par med Jonathan Andersson då Stefan Warg fick vara kvar hemma efter sviterna av sin sjukdom.

Dominik Furch vaktar målet åter igen.

Matchen börjar 18.00 och spelas i Ängelholm som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *