Inför Skellefteå – Örebro 26/1: Warg debuterar

Inför Skellefteå – Örebro 26/1: Warg debuterar

Örebro vann och tog tre poäng mot Växjö och sedan skickade man bort Marcus Björk och fick Stefan Warg i utbyte. Det har varit en omtumlande vecka hittills. Mycket oväntade saker helt enkelt.

Warg fick slänga sig in i bilen på fredagen och blev officiellt spelklar tidigare idag. Han kommer att spela i nummer 6. Vi behöver inte älta huruvida det var rätt eller fel att byta bort Björk utan nu kan vi bara blicka framåt och hoppas att Warg levererar det som man hoppas på.

Jag för min del hoppas att laget Örebro igen visar upp sig och att man likt i matchen mot Växjö visar upp en ordentlig bredd med hårt jobb och tät defensiv. De får gärna snurra några varv i Skellefteås zon också.

Örebro kommer till spel med i stort sett samma lag och uppställning vad det verkar medan Skellefteå kastar om lite. Inte minst eftersom man tagit över kontraktet för Jesper Jensen från Brynäs.

Han kommer gå in direkt i förstalinan med Oscar Möller och Joakim Lindström. Juha-Matti Aaltonen är inte helt förvånande petad enligt Norrans Hockeyblogg. Stabile backen Petter Granberg är fortsatt skadad sägs det.

Matchen börjar 18.00 och sänds på Cmore Live 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *