Inför Färjestad – Örebro 22/10

Inför Färjestad – Örebro 22/10

Örebro åker till Karlstad för att ta sig an Färjestad som fått en ganska trög start på säsongen. Medan Örebro körde på som bara den och tog fyra raka segrar harvade Färjestad i den absoluta botten av tabellen.

Örebros form avtog, men man verkar hittat tillbaka på ett bra spår igen efter två bättre insatser och fyra poäng till in på kontot. Samtidigt lyckades Färjestad slå Frölunda efter en stark arbetsinsats och nu är frågan om det var en engångsgrej eller om de faktiskt hittat en vinnande väg.

Det skiljer ändå bara sex poäng mellan lagen även om det är lite botten mot toppen från tabellen. Oavsett ingående form brukar matcherna i Karlstad bli rätt underhållande.

Örebro får tillbaka Rasmus Rissanen och saknar därmed bara Daniel Muzito-Bagenda som är avstängd och Nick Ebert som är skadad ett tag till (56 dagar och 20 timmar när detta skrivs.

Färjestad kan få förstärkning av Joakim Nygårds om läkarna säger ja. Han har missat i stort sett hela säsongen såhär långt, men är nära spel igen. Olle Lycksell och Jacob Petersson ska också vara nära till spel igen.

Det är två usla boxplay som möts imorgon. Tack och lov har Örebro ett statiskt bra powerplay, men det har inte sett helt bra ut på sistone. Förhoppningsvis kan de få lite ordning på det igen tills imorgon.

Matchen börjar som vanligt 19.00, men det verkar vara omgångens match då den sänds på Cmore Hockey. Kul med lite Örebrofokus för en gångs skull. Glöm inte heller Hockeylabbet som sänds senare ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *