Inför Leksand – Örebro 1/10

Inför Leksand – Örebro 1/10

Örebro åker upp till Leksand för att möta just Leksand imorgon kväll. Många minns säkert matcherna lagen emellan när Örebro kunde vinna skotten stort och ändå förlora med uddamålet efter att Oscar Alsenfelt stått på huvudet. Den tiden är långt gången nu då Örebro sitter på hela 10 raka segrar mot Leksand som Sportpodden rapporterat.

Det var med andra ord länge sedan de var något spöke för Örebro. Med det sagt får man fortsatt inte underskatta motståndarna. Leksand har en väldigt giftig förstalina bestående av Marek Hrivik, Peter Cehlarik och Carter Camper. Det gäller att inte ge den linan några möjligheter imorgon. Rapporter har också sagt att Mattias Ritola och Patrik Zackrisson sett piggare ut än på länge.

Örebro verkar komma till spel med i stort sett samma lag igen. Robin Kovacs stod över mot Skellefteå, men är tillgänglig igen efter att deras dotter nu kommit till världen. Det gör att Oliver Eklind troligen åker ner som trettonde forward och Max Lindholm är utanför laget. Eklind stod för en bra insats mot Skellefteå där han inte vek en tum, men han petar in Kovacs som Örebro behöver få igång.

Leksand lyckades knipa en poäng mot Skellefteå genom att hämta upp 5-1 till 5-5. Det misstaget hoppas jag Örebro inte gör om.

Matchen sänds över huvud taget inte på TV imorgon utan det är bara app eller hemsida som gäller. Speedway och handboll går före hos Cmore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *