Inför Örebro – Brynäs 27/10

Inför Örebro – Brynäs 27/10

Det känns svårt att säga säkert var Örebro riktigt befinner sig formmässigt. De spelar bra i fem mot fem i regel och är starka framför mål, men powerplay är ett lotteri och boxplay är garanterat mål i baken.

Brynäs å andra sidan är dåliga fem mot fem, svaga framför eget mål, har ett fantastiskt powerplay och ett dåligt boxplay. Där Jhonas Enroth blivit ifrågasatt på sistone har istället Samuel Ersson blivit hyllad. Så pass att han blev uttagen till det idag mer än någonsin onödiga Karjala Cup som ska spelas inom kort.

Det sammantaget kan man tycka att Örebro ska ha goda chanser imorgon. Det känns lite som att utvisningar kan bli väldigt avgörande om inget annat.

Örebro får fortsatt klara sig utan Daniel Muzito-Bagenda och Nick Ebert, men nu även Rodrigo Abols som är avstängd tre matcher. Det innebär att spelare som Oliver Eklind och Elias Ekström får kliva in i större roller. Robert Leino får vara kvar mellan Mathias Bromé och Borna Rendulic, vilket gör att Eklind kliver in på Abols plats mellan Robin Kovacs och Emil Larsson.

Brynäs å sin sida saknar Anton Rödin som är avstängd. I övrigt verkar man kunna förfoga över en normal trupp bortsett Samuel Asklöf som är långtidsskadad.

Matchen börjar 19.00 som vanligt och sänds på Cmore Hockey.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *