Inför Örebro – Linköping 10/9

Inför Örebro – Linköping 10/9

Örebro lyckades till slut knipa segern i matchen mot Oskarshamn, men det satt långt inne och tränare Niklas Eriksson var inte nöjd efteråt. Man lyckades inte spela sitt eget spel och den höga press man vill ha fungerade inte alls.

Nu väntar Linköping som blandat och gett lite under försäsongen. Trots att man nog inte var helt nöjda med förra säsongen, även om den slutade ungefär som de flesta trodde den skulle göra, valde man att satsa vidare på Bert Robertsson i båset och har istället försökt förstärka laget. Det ska man ge ledningen en eloge för.

Man har värvat in en del intressanta namn i form av Marcus Ljungh, Oula Palve och Filip Berglund, men överlag känns inte laget som något som ska slåss på den övre halvan. Play-in skulle vara mer än godkänt för detta lag om man ska vara krass. Sedan efter det kan ju nästan vad som helst hända om det vill sig väl.

Örebro kommer säkerligen att lägga fokus på att hitta tillbaka till det fina presspel man hade tidigare under försäsongen och samtidigt hitta sitt eget spel igen. Jag förväntar mig inga större förändringar i laguppställningen, men det alla givetvis vill veta just nu är hur det står till med Nick Ebert som inte spelar imorgon.

Matchen börjar 18.00 och sänds på Cmore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *