Inför Örebro – Oskarshamn 11/2

Inför Örebro – Oskarshamn 11/2

Örebro tar emot Oskarshamn hemma i Behrn Arena. Med all respekt för den säsong som Oskarshamn har gjort borde detta fortfarande vara en match som Örebro bara ska vinna med tanke på den säsong som de har haft. Den dåliga formen till trots, men Oskarshamns form är inte mycket bättre.

Oskarshamn har haft en del spelaromsättning på sistone. Det innebär att man kommer att ställa upp med Jonas Engström, Filiph Engsund och Nicklas Heinerö som förstalina. Markus Modigs, Arsi Piispanen och Joakim Thelin i andra och i den farligaste och tredje linan: Johannes Salmonsson, Rickard Palmberg och Tyler Kelleher.

Robin Söderqvist, Filip Karlsson och Pontus Netterberg utgör fjärdelinan. Backpar är Henrik Nilsson och Emil Wahlberg, Nichlas Torp och Oskar Nilsson samt Mathew Bodie och Simon Despres.

Örebro lyckades värva hit Robin Kovacs redan denna säsong och i och med det har man en övertalighet bland forwards. Inför kvällens match innebär det att en spelare kommer att få stå över och det verkar bli Marcus Weinstock, per NA. Det kommer också att bli lite nya kedjor där just Kovacs istället kommer att spela med Max Lindholm och Daniel Muzito-Bagenda, vilket gör att Linus Öberg hamnar bredvid Ludvig Rensfeldt och Joonas Rask.

Glenn Gustafsson är friskförklarad och går åter in bredvid Christopher Mastomäki och Jordan Boucher. Även Sakari Salminen är frisk, men kommer inte att ta tillbaka sin plats i förstalinan utan är istället extraforward. Mathias Bromé fortsätter bredvid Ryan Stoa och Shane Harper.

Rasmus Rissanen är tyvärr inte spelklar utan har fått backa på hjärntrappan efter krocken med Shane Harper. Backparen blir då Stefan Warg och Jonathan Andersson, Gustav Backström och Aaron Irving samt Lukas Pilö och Kristian Näkyvä. Alfred Barklund extraback. Jag vet att det är backpar som är bekanta, men framförallt det första paret gör mig nervös.

Furch står så klart.

Matchen börjar 19.00. Sänds på Cmore Live om man inte kan närvara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *