inför Örebro – Oskarshamn 24/9

inför Örebro – Oskarshamn 24/9

Säsongens tredje match och den andra raka lördagsmatchen i Behrn Arena står inför oss imorgon. Oskarshamn kommer att ställa upp på andra sidan i sina vita och blå tröjor.

Oskarshamn har besegrat Brynäs på övertid och Växjö på straffar. Lite bättre än Örebros resultat med andra ord, men inget av lagen har en seger vid full tid.

Värt att nämna är att Oskarshamns resultat påminner en del om förra säsongens siffror med många mål i båda riktningarna. Förra säsongens 163 insläppta tillhörde bottenskiktet och borde kanske varit det man skulle försökt rätta till i första hand. Det ska bli intressant att se om de lyckas ta kliv från förra säsongen.

Oskarshamn verkar lyckats hitta bra ersättare offensivt i alla fall. Antti Suomela och Ahti Oksanen har fått fina utlåtanden inte minst. Jag tror fortfarande att deras utmaning blir att dra ner på antal mål bakåt i första hand, men de ser överlag lite bättre ut än sist, men det gör samtidigt ganska många lag.

Örebro har spelat bra mot Oskarshamn och har stark plusstatistik på smålänningarna. Förra säsongen var poängfördelningen 9-3 till Örebro och säsongen innan dess var det också 9-3.

Vi får se om Philip Holm är tillbaka. Hans förkylning har förhoppningsvis gått över tills dess även om han inte tränade idag. Annars fortsätter man med Simon Forsmark vad jag förstått.

Matchen börjar 15.15. Cmore Live 3 om man inte kan gå på matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *