Inför Oskarshamn – Örebro 3/3

Inför Oskarshamn – Örebro 3/3

Örebro befinner sig i Småland. Mer specifikt på ostkusten för att senare under kvällen spela match mot Oskarshamn. Laget alla tippade skulle bli tvärsist ligger måhända sist, men inte alls med den marginal som de flesta trodde. De har ändå överraskat på sätt och vis och på senare tid har de fått till ett jämnare spel utan direkt få den utdelning de kanske förtjänar.

Örebro har vunnit alla tre möten som varit mellan lagen, men det har inte varit några övertygande segrar tyvärr. Det har varit täta matcher (4-0, 2-0, 3,2) där Örebro ändå dragit det längsta strået till sist.

Oskarshamn såg till att värva in en ny målvakt i Richard Bachman, men han gick sönder direkt och kvar har man två väldigt oerfarna målvakter som inte alls kunnat rädda laget, hittills.

Örebro får tillbaka Rasmus Rissanen som varit avstängd för ett oavsiktligt pungslag. Hans betydelse för laget går inte att underskatta.

Örebro må ha en tråkig trend, men Oskarshamns är dubbelt värre. Örebro är favoriter med andra ord och med all respekt för Oskarshamn och det spel de ändå visat upp, är detta en match som Örebro ska och behöver vinna.

Matchen börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 5 om man inte är på plats och får träffa de trevliga värdarna i BeGes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *