Ingen mer Ho-Sang i Örebro

Ingen mer Ho-Sang i Örebro

Josh Ho-Sang var en otroligt spännande värvning av Örebro på förhand. I efterhand får man tyvärr konstatera att han var alldeles för dåligt tränad och på isen kom aldrig riktigt någon kemi med övriga laget.

Hans inträde har samtidigt lett till att Daniel Muzito-Bagenda har blivit extraforward och Elias Ekström blivit utlånad. Allt detta utan att laget har något riktigt att visa för det.
De senaste matcherna har varit riktigt svaga insatser, men det kan man givetvis inte skylla på Ho-Sang enbart.

Klubben har nu tagit beslutet att avbryta lånet och även det känns lite tråkigt är det inte speciellt svårt att förstå. Om det skulle finnas några andra orsaker än det ovan låter jag vara osagt, men de är skäl nog att bryta i det här läget. Han orkade inte hålla tempot och det skulle ta för lång tid att komma i form.

Det närmar sig slutet på säsongen och nu måste laget fokusera på att höja lägstanivån i spelet. Att lägga en massa tid och energi på att träna ikapp en enskild spelare går bara inte.

Niklas Johansson har sagt om och om igen att det inte finns några pengar att värva för. Det återstår fem dagar nu innan transferfönstret stänger. Kanske hittar han några mynt i mysfåtöljen innan dess?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *