Två år till med NJ

Två år till med NJ

Örebro hade en ganska omtumlande tid som lag de första åren i SHL. Det var många toppvärvningar som slog fel och efter Derek Ryan får man väl bara konstatera att det blev sämre och sämre för var säsong som gick. Kvalspel hotade och spelet var inte det mest upplyftande alla gånger. Det var en lite tuff tid i högsta serien under några säsonger.

Efter det att Niklas Johansson fick chansen att kliva in i sportchefsrollen har trenden sakta vänt. Det har inte varit utan plumpar, men lagbygget har fått en tydligare struktur och man har hittat ett eget spel som fungerar (när spelarna levererar). Det känns som att laget utvecklas i en positiv riktning även om det som sagt fortfarande finns utrymme för förbättringar.

Han har dessutom satt ihop en tränartrio som känns väldigt gedigen. Överlag är det en tränaruppsättning som känns väldigt trygg och modern i sitt sätt.

Örebro är just nu sexa i SHL med häng på lagen ovanför och lite lucka till lagen under. Jag kan inte tänka mig att det är alltför många som motsätter sig denna förlängning med tanke på den positiva förvandling som Örebro Hockey genomgått.

Örebro Hockey har nu säkrat upp i stort sett hela den sportsliga organisationen och nu återstår främst ett par spelare (Abols inte minst) innan man kan börja fundera på hur laget ska ställa upp nästa säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *