Joakim Andersson blir borta i månader

Joakim Andersson blir borta i månader

Just nu har Örebro tre spelare som är mer eller mindre givna i laget på skadelistan: Johan Motin, Martin Johansson och Joakim Andersson. Motin är troligtvis den som är närmast spel med laget, medan Johansson är näst på tur, men troligen är han några veckor bort eftersom han än så länge inte tränar för fullt.

Andersson däremot har fortfarande inte gått på is och hans diffusa överkroppsskada (Kentas ordval) kommer att hålla honom borta från spel de kommande månaderna. Om han ens spelar i år med laget har det gått snabbare än förväntat. Givetvis är det tråkigt för Andersson att han inte kan spela, men som det ser ut i nuläget blir det för tränarna att luta sig mot övriga nyförvärv för att fylla centerluckan som han lämnar efter sig.

Både Gustaf Franzén och Michael Haga har sett bra ut såhär långt på försäsong och i premiären. Samtidigt ger det Kalle Jellvert indirekt en lucka. Han gjorde en bra insats mot Färjestad och förtjänar att få spela mer. Med tanke på hur bra spelet såg ut överlag mot Färjestad och vetskapen att det finns mer att ta av känns det som att vi kan sitta lugnt i båten även om det skulle gå ”sådär” i de första omgångarna.

2 svar på ”Joakim Andersson blir borta i månader

  1. Frågan är om inte klubben borde försöka ersätta JA ändå t.v?

    Det är ju ändå Wandell och JA som skulle vara de två bärande centrarna

    1. Jag tror inte det kommer hända utan det är nu man kommer återupprepa mantrat om att det är bra att vi har en så bred trupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *