Johan Schreiber till Örebro J20

Johan Schreiber till Örebro J20

Nästa intressanta spelare att ansluta till Örebro Hockeys J20 lag är Bofors mycket lovande forwardsstjärna Johan Schreiber. Schreiber var en ordentlig poängspruta i J20 Elit, serien under den som Örebro Hockey spelar i, men spenderade även en del av säsongen med Kumla i division 1 och med A-laget BIK i Hockeyallsvenskan. I J20 Elit stod han för 36 poäng på 17 matcher, uppdelat på 9 mål och 27 assist, medan i Kumla stod han för 2 mål och 4 assist på 19 matcher. Det är hans sista år som junior och han säger till hemsidan att han ville kliva upp ett steg och att Örebro kändes rätt.

– Jag ville ta vara på sista året som junior och då kände jag att Örebro Hockey skulle vara ett bra alternativ för mig. Örebro Hockey har alltid varit jobbiga att möta genom åren både som pojklag och juniorlag. Känns som alla krigar och har bra tålamod. Jag tror att den kulturen kan vara bra för mig, säger Johan Schreiber.

Han är en högerfattad forward med ett offensivt sinne som skulle man mycket väl kunna se som en offensiv spets där hans fina passningar kan komma till stor nytta i bland annat powerplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *