Jonas Arntzen dubbelreggas hos Almtuna

Jonas Arntzen dubbelreggas hos Almtuna

Jonas Arntzen har vaktat båsdörren i de flesta matcher såhär långt. Han har fått chansen i två matcher och gjort det bra, men det är kanske i minsta laget att spela för en ung och lovande målvakt. Arntzen har nu fått dispens och kommer att vara registrerad hos både Örebro Hockey och Almtuna IS i Hockeyallsvenskan.

Almtuna har inlett seriespelet på ett överraskande positivt sätt. De snubblade in i serien igen efter att egentligen åkt ur, men blev räddade av att Pantern gick i konkurs. De fick snabbt bygga ihop ett nytt lag som skulle hålla för Sveriges mest underhållande serie.

Skulle han få spela i Almtuna så kommer han att ha att göra. De är en av de klubbar som släpper till mest avslut mot eget mål i hela serien. Det defensiva spelet är inte det bästa måhända, men det verkar vara kul hockey de spelar i alla fall. Spontant känns det som en bra lösning för alla inblandade, igen. Arntzen kan få några fler matcher att spela och Almtuna får lite stötting mellan stolparna till sina väldigt unga målvakter, Jesper Eliasson (19) och Daniel Rosengren (20).

– Jonas är en ung och lovande målvakt som vi tror mycket på men som är i behov av matcher. Nu har vi löst en dispens som gör det möjligt för Jonas att spela matcher med Almtuna i HockeyAllsvenskan. En jättebra lösning för alla parter, där Jonas precis vanligt kommer träna och spela hos oss men när tillfälle ges kommer han kunna spela med Almtuna, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *