Jonathan Andersson förlänger till 20/21

Jonathan Andersson förlänger till 20/21

Rykten började gå runt under gårdagen om att Tom Wandell skulle ha förlängt med Örebro Hockey och när det sedan kom ut nu under morgonen att klubben skulle släppa en rolig nyhet klockan 13.00 var det nog fler än jag själv som undrade om det inte var honom som klubben skulle presentera.

Det var det inte. Istället valde man att göra det offentligt att lagets hittills bästa back, Jonathan Andersson, blir kvar i klubben till och med säsongen 2020/21. Jag tycker detta är ett fruktansvärt bra drag av klubben. Han är utan tvekan en spelare man kan bygga ett lag runt.

Det visade om inget annat AIK tidigare när hans närvaro var nästan avgörande för om laget skulle gå bra eller dåligt. Riktigt så beroende hoppas jag inte Örebro blir, men han får gärna ta stor plats och bidra med massor i framtiden.

”Jonte” kommer att bli en landslagsspelare om han fortsätter att utvecklas på detta vis. Niklas Johansson gör helt rätt här. Om det nu också visat sig att Tom Wandell också förlängt har vi utan tvekan en början på en riktigt bra stomme i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *