Kalle Jellvert lånas ut till Västerås

Kalle Jellvert lånas ut till Västerås

Kalle Jellvert är en av tre egna produkter som är ombytta i Örebro Hockeys färger just nu. De andra två är Johan Adolfsson och Gustav Backström. De två första har redan varit utlånade under perioder, men nu är det dags för Jellvert att bli utlånad medan de andra två spelar i rödvitt. Det är grannstaden och ”krislaget” Västerås som lånar in Jellvert på obestämd tid.

Jellvert har fått mycket begränsat med speltid i Örebro-tröjan, 5:24 i snitt per match, och står på 1 mål och 1 assist efter 18 matcher. Jag kan tycka att han alltid gett ett bra intryck när han är på isen, men jag kan samtidigt förstå om klubben vill låna ut honom för att ge honom mer speltid. Fem minuter per match är svårt att utvecklas mycket på.

Sedan ska vi väl inte glömma Daniel Marmenlind, Oscar Fröberg, Emil Eriksson och Rasmus Fyrpihl som kommit upp genom Örebros juniorled, men är utlånade eller skadade. Och när vi ändå pratar unga killar har Örebro också matchat Ludvig Carlsson, Glenn Gustafsson, Jacob Bjerselius, och Anton Johansson. Så egna produkter finns och har fått spela. Det måste man ändå ge klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *