Kerby Rychel lämnar

Kerby Rychel lämnar

Kerby Rychel värvades som en forward för förstalinan. När han annonserades såg han verkligen ut som en sådan spelare också. Han hade en allvarlig handskada förra säsongen som förkortade säsongen för honom, men under de matcher han spelade producerade han väldigt bra i AHL. Han har bara spelat en match med Örebro under försäsongen och även om han visade på bra tendenser var han poänglös.

Tidigare under dagen kom det fram att han skulle lämna på grund av att hans fystester skulle varit under all kritik, men officiellt lämnar han av personliga skäl och av eget beslut. Oavsett, är det väl bra att beslutet kommer redan nu och inte en bit in på säsongen. Nu är dock frågan vem man ska ersätta honom med. Det finns lite namn där ute ändå. Han är som tur var inte en center. Ytterforwards finns det fortfarande en del intressanta namn.

– Under helgen har Kerby meddelat oss att han önskar lämna Örebro på grund av personliga skäl. Detta har vi gått med på och önskar Kerby lycka till, säger Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *