Tredje raka segern

Tredje raka segern

Örebro tog emot finska Ässät från Björneborg (Pori) i Köping och vad som var en ganska fartfylld match med en del känsloutbrott under de två första perioderna skulle dö av i tredje. Förlängningen blev sedan väldigt mycket två lag som stångades i några minuter och sedan kunde de skapa några chanser var mot slutet. Kanske några fler för Örebro.

Det var de två målvakterna som fick stå ut annars. Riktigt bra insatser av båda två genom hela matchen. Sedan kanske man kan tycka att i alla fall Örebro borde haft lite bättre skärpa i avsluten. Det var både en och två väldigt bra lägen som missades. Jonas Arntzen känns än så länge som en lugn målvakt med ett iskallt psyke.

Det får ändå ses som ett styrkebesked att man lyckas vinna igen. Joonas Rask, Christopher Mastomäki och Mathias Bromé var den enda kedjan som var ”ordinarie” och det märktes. De var nog bäst idag, men kanske inte med bred marginal. Det måste varit skönt för Ryan Stoa att få avgöra också.

Riktigt kul att bröderna Forsmark fick chansen och Filip tog chansen genom att assistera till Jordan Bouchers 1-0. Lillebror Simon gjorde inte bort sig han heller. Femton år gammal är han utan tvekan ett riktigt superlöfte. Låt oss hoppas han lyssnar på rätt personer och tar kloka beslut framåt i karriären.

Alfred Barklund fortsätter även han att övertyga. En assist till idag och han delar därmed ledningen i den interna poängligan.

Nu väntar en veckas uppehåll innan man åker till Fagersta för att möta Brynäs den 28/8 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *