Kontrollera Karlstad 2.0 – detaljerna släppta

Kontrollera Karlstad 2.0 – detaljerna släppta

Fjortontre har nu släppt detaljerna kring det som ska bli Kontrollera Karlstad 2.0. Tanken är inte bara att upprepa det som skedde under Kontrollera Karlstad 1.0 för fyra år sedan utan även att överträffa det. Supporterföreningen har fått tillgång till hela 800 biljetter som de kan sälja direkt till Örebroare. Det är bortastå med 200 platser och sedan 600 aktiva sittplatser på långsidan i anslutning till ståplatserna (övre etage).

Priset för dessa platser är 299kr (stå) respektive 399kr (sitt), och tanken är att dessa ska utgöra kärnan i den rödvita massa som ska inta Karlstad. Var beredda på att sjunga och heja fram de rödvita krigarna på isen. Viktigt att betona är att bussresan ingår inte, den måste bokas separat eller så får man ta sig fram själv på bästa sätt. Det ingår dock en del andra saker som är värda att ta upp:

  • Uppladdning i Kobbs Arena med intervjuer, livemusik och förfriskningar.
  • Buffé
  • Gratis inträde på Strömpis när det blir dags för efterfest på kvällen.

Bussarna lämnar Örebro 11.00 och uppladdningen börjar 13.00 i Karlstad.

Biljettsläppet sker söndagen den 31/7 klockan 12.00. Först till kvarn gäller! Unika t-shirts kommer även att säljas i anslutning till detta.

Löfbergs Arena har cirka 6000 platser till som bortasupportrar kan köpa så förtrösta inte om ni inte får en biljett. Dessa köps via ebiljett.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *