Kovacs ansluter till Örebro inom kort?

Kovacs ansluter till Örebro inom kort?

Niklas Johansson är inte rädd att stöta sig med andra klubbar, det måste man ge honom. Han snuvade Brynäs på Aaron Palushaj för något år sedan och tidigare under säsongen kom det ut att han lyckats ro i hamn Robin Kovacs. Efter att nyheten läckt till Aftonbladet verkar det som att relationen mellan honom och tränaren Thomas ”Bulan” Berglund surnat till ganska ordentligt om man ska tro dem.

Enligt Aftonbladets senaste nyhet i denna beryktade övergång har det tydligen gått så långt att Luleå är beredda att skicka iväg Kovacs redan nu. Det är tydligen oklart om han ens spelar ikväll. Det blir ovanligt intressant att se laguppställningarna för kvällens omgång.

Robin Kovacs är en av Luleås bästa forwards när man går in i siffrorna och kollar. Han är dessutom en spelare som är ung och fortfarande på väg framåt. Han är en drömspelare för de flesta klubbar, men han ska tydligen ha valt Örebro som sin nästa klubb. Undrar var man stoppar in Kovacs i uppställningen om eller när han kommer till Örebro?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *