Ludvig Carlsson till Östersund

Ludvig Carlsson till Östersund

Ludvig Carlsson var kapten i J20 och gjorde en så pass god insats där att han fick chansen att dra på sig tröjan i A-laget under 8 matcher under förra säsongen. Örebro hade en hel del skador under den perioden, men Carlsson gjorde absolut inte bort sig under de minuter han fick på isen.

Han blir dock inte kvar i regionen utan vänder norrut till Östersunds IK där han kommer fortsätta karriären i division 1. Lite synd kan jag tycka. Han kunde fått agera åttondeback eller liknade i a-laget. Han är säker och rejäl i sitt spel och i den egna zonen gör han inte många misstag. Inte så många i de andra zonerna heller, men hans styrka var utan tvekan säkerheten runt det egna målet.

Sportchef Micke Eriksson kommenterar nyförvärvet till den egna hemsidan:

– Under hans åtta SHL-matcher med Örebro fick han mycket beröm. Han är en oerhört ambitiös kille som har en tydlig målbild med sitt hockeyspelande, som är att nå så högt upp som man bara kan, säger Micke Eriksson.
– Det känns oerhört intressant och inspirerande att få ta hand om killen, som inte är färdig men ändå riktigt bra i dagsläget, säger Micke Eriksson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *