Marcus Björk klar för två år i rödvitt

Marcus Björk klar för två år i rödvitt

Spelaren nästan alla trodde skulle bli presenterad redan igår, Marcus Björk, har nu äntligen blivit en officiell Örebrospelare. Under gårdagens partnerträff spelade Niklas Johansson lite ovetandes om vem den där Björk är, men som så många gånger innan fick MrMadhawk rätt även här.

Björk är ett mycket intressant kort med stor potential. Redan under sin första säsong i Hockeyallsvenskan har han fullkomligen öst in poäng och vann både poäng- och målligan bland backarna.

Han är otroligt pucksäker och har ett fint öga för spelet. Hans mest imponerande egenskap är ändå skottet som han utnyttjar med råge och han är inte rädd att skjuta direkt. Med Björk och Näkyvä på blå finns det all anledning att tro på ett ordentligt lyft för powerplayspelet.

Kontraktet löper över två säsonger.

– Otroligt kul att Marcus har valt att komma till oss, då jag vet att många andra klubbar ville ha honom. I Marcus får vi in en spelskicklig back som har ett riktigt bra skott. Vår förhoppning är att han ska kunna utvecklas och ta nästa steg i vår miljö, säger Sportchef Niklas Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *