Carlsson! Carlsson! Världens bästa Carlsson!

Carlsson! Carlsson! Världens bästa Carlsson!

Förlängningen börjar. Det står 3-3. Niklas Johansson spelar 6D-schack och sätter ut Rasmus Rissanen(?), Jani Lajunen (??) och Leo Carlsson (!). Ett drag jag inte riktigt kunde förstå där och då. Rissanen visade ganska omgående att han med all rätt skulle vara där genom att runda sin spelare och jag sen fick se pucken glida preciiiiiis utanför stolpen efter att han spelat in pucken mot Carlsson.

Örebro höll jä.. riktigt hårt i pucken och såg till att tempoväxla för att försöka skapa chanser. Tålmodigt väntade man in Carlssons nästa byte. Där tar han kommandot från mittzon. Spelar ut till Lajunen på kanten och går själv direkt på mål.

Han förväntar sig en pass och får en pass. Han stöter till och styr pucken nära mål och den går in (efter att en Djurgårdare styrt in den i egen kass (andra gången denna match), men det är ointressant). SHL:s näst yngsta spelare sänker Djurgården och förlänger deras förlustrad ytterligare.

Och han är vår. Han är vårt superlöfte. Bara vårt. Och Färjestad passade på honom. Ursäkta, men puckon! Och tack för det!

Innan dess spelades något som liknande hockey med bland annat människor som utgav sig för att vara utbildade domare på isen, men det såg jag rakt igenom. Bättre försök nästa gång era bedragare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *