Inför Timrå – Örebro 28/10

Inför Timrå – Örebro 28/10

Örebro är upp i Medelpad för att möta nykomlingen Timrå. Om nu Örebro känt att de inte riktigt fått det att stämma hela vägen kan man väl säga att Timrå har det flera gånger värre.

Örebro må ha det tungt med målskyttet, men defensiven och målvaktsspelet har fungerat riktigt bra. I Timrå är det lite tvärt om, nästan. Defensiven och målvaktsspelet har varit bedrövligt minst sagt, men offensivt är det inte helt hopplöst.

Örebrobekante Viktor Lodin var en ledande spelare när de tog klivet upp och med fyra poäng på sju matcher får man nog säga att han gjort det helt OK hittills även om han var avstängd i fem matcher för en tackling som tog mindre bra.

Timrå saknar fortsatt Didrik Strömberg som var menad att vara något av ett defensivt ankare. En typ av spelare de verkligen, verkligen, verkligen saknat.

Örebro har många spelare som inte kommit upp i förväntad nivå och sist lagen möttes så fanns det chanser för många mål, men det blev bara tre och det var inte spelarna man förväntade sig som gjorde målen.

Jag väntar fortfarande på den där berömda ketchupeffekten och även om jag tycker det är fräckt med mindre klubbar i SHL så skulle jag inte tycka synd om Timrå om de skulle hjälpa Örebro att få igång målskyttet ikväll.

Match börjar 19.00 och sänds på Cmore Live 3 om man inte är helt hockeygalen och följt med laget upp till Mellansverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *