En pinne med smak på mer

En pinne med smak på mer

Spelet i den första perioden såg mer eller mindre ut exakt som förväntat. Två lag som känner på varandra och tar ut varandra. En utvisning skulle tyvärr leda till att Luleå skulle ta ledningen. Örebro lät inte det nedslå dem dock utan fortsatte att stå upp väl mot Luleå.

Den andra perioden var fortsatt jämn, men Örebro gjorde det riktigt bra sett till hur tidigare andraperioder sett ut. De kvitterade dessutom Luleås ledning efter att Ryan Stoa petat in en retur från skott av Jonathan Andersson. Örebro var måhända aningen bättre i den andra perioden, men det var en lite sämre period överlag.

Den tredje var i sin tur aningen lite sämre med fler felpass av båda lagen och lite oreda. Inte alls typiskt en Luleå-match kan man tycka även om det också fanns väldigt mycket som också var typiskt en sådan match,

Örebro tog ledningen efter dryga fem minuter in efter att Jordan Boucher slagit in en retur från skott av Gustav Backström. Tråkigt nog skulle det inte hålla utan Luleå skulle kvittera med ungefär sju minuter kvar.

Ett skott som var välplacerat, men nog borde Dominik Furch tagit det. Han gjorde en annars bra match som vanligt. Oerhört stabil.

Luleå avgör sedan i förlängningen när man lyckas överspela Örebro och stöta in segerpucken.

Örebro gör en jämn och bra match överlag. Rent av lite bittert att man bara får med sig en poäng hem, men det är ingen skam med tanke på att det är Luleå man möter.

Det lovar gott inför avslutningen och det stundande slutspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *