Oskarshamn gjorde läxan och slog tillbaka

Oskarshamn gjorde läxan och slog tillbaka

Tre bra matcher på rad. Det var roligt så länge det varasw, men det var precis så länge som Örebro klarade av att spela bra denna gång innan man imploderade igen. Efter att skåpat ut Oskarshamn totalt med 7-1 under gårdagen åkte man till Småland och var något fruktansvärt mätta och nöjda.

Oskarshamn hade ställt in sig på att de skulle verkligen inte upprepa insatsen från igår medan Örebro verkade tycka att det gick ju så lätt igår att vi kan väl bara glida lite och så kommer målen på något sätt.

Boxplayspelet är fortfarande OK, även om det blev mål i baken där med. Powerplay såg riktigt, riktigt, riktigt dåligt ut.

Jonas Arntzen gör en godkänd insats, men inte ens han kunde rädda laget från en rent ut sagt pinsam insats. Och det har INGET med att göra att det var just Oskarshamn som man mötte. Örebro har gjort den här typen av magplask flera gånger den här säsongen.

Stefan Bengtzén har pratat om hur Örebro Hockey måste höja sin lägstanivå. Han har en riktigt tuff uppgift framför sig fortfarande.

Oskarshamn ska njuta av denna. De tog till sig det som hände igår, de läste på och de utförde sin spelplan riktigt bra. Örebro fick knappt någonting att fungera. Det var passbrytningar och misslyckade inträden i zon om vartannat.

Det är bara bryta ihop och komma igen, igen. Nu väntar nästan en veckas uppehåll innan Örebro och Färjestad ska göra upp för sista gången denna grundserie.

Ett svar på ”Oskarshamn gjorde läxan och slog tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *