Niklas Lihagen klar för Bofors

Niklas Lihagen klar för Bofors

Niklas Lihagen är ett levande exempel på att klubbrivalitet kanske inte betyder så mycket i slutändan ändå, i alla fall när det gäller spelare. Örebrosonen har lyckats avverka spel i de flesta klubbar som mer eller mindre setts som fiender till Örebro Hockey (i någon av dess former). Totalt fyra säsonger i Västerås, en i Vita Hästen och nu ska han spela för BIK Karlskoga.

Det var i just Karlskoga som Lihagen segnade ihop på isen och blev återupplivad av Wolmer Edqvist för att sedan lämna arenan på bår. Karlskogapubliken var tyvärr inte alltför trevlig mot den hjärtsjuke spelaren på isen, minst sagt. Jag antar att i alla fall Lihagen lagt detta bakom sig och tar det för vad det är: ett nytt jobb.

Lihagen har fortfarande en hel del att tillföra i Hockeyallsvenskan och det skulle inte vara första gången har med och spelar kval uppåt med ett lag. Det är förstås lite bittert för Lindlöven som går miste om vad som troligen hade varit en av Hockeyettans bästa spelare, men det verkar inte som att de lyckats hitta ett passande jobb till honom vid sidan av hockeyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *