Ny tränare klar för Örebro Hockey

Ny tränare klar för Örebro Hockey

Jag är fullt medveten om att den första reaktionen på denna nyhet troligen blir att vi behöver en förstacenter inte mer folk i båset, men märk då att detta är primärt en assisterande tränare för J20. Han uppgifter sträcker sig dock utöver det till att även vara skridskotekniktränare för både J20 och A-laget, vilket spontant sett känns helt i linje med Örebromodellen och den typ av hockey vi vill spela. Det är något som saknats lite med tanke på hur vikt man lägger vid att spelarna ska vara riktigt bra skridskoåkare när de kommer hit.

Oscar Dahlgren ansluter närmast från roller som assisterande hos Damkronorna och huvudtränare för Skövdes J18-lag, men har tidigare varit del av AIK:s juniorled där han haft stora framgångar. Dahlgren är bara 26 år gammal, men är redan ganska erfaren och säger till Hockeymagasinet som släppte nyheten först:

– Det ska naturligtvis bli superkul och jag längtar efter att det ska dra igång.

– Det känns väldigt roligt att få vara tillbaka i SuperElit och återigen få jobba med ett gymnasieverksamheten. Jag har fått en jättebra bild av Örebro som klubb och uppskattar att det går att kombinera med min roll i Damkronorna, avslutar han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *