J20 plockar in backar från Nacka och Färjestad

J20 plockar in backar från Nacka och Färjestad

Örebro Hockey J20 och Jörgen Hägg är i full fart med att bygga upp den trupp som ska utgöra laget för säsongen 2018/19. Nu senast har man gjort klart med två nya backar. Sjuttonårige, fyller 18 senare i år, Fabian Eggenberger ansluter från Nacka HK där han under den föregående säsongen spelat både J18 och J20 hockey. Nacka spelar i J20 Elit, vilket är divisionen under den Örebro spelar i, SuperElit. Han letade nog en större utmaning än J20 Elit inför nästa säsong.

Från Färjestad har man lyckats locka över Jacob Sandberg. Han fyllde 18 tidigare i år och likt Eggenberger har han studsat lite mellan J18 och J20 i Färjestad och inför nästa säsong hade han tillhört J20. Nu blir det dock spel i konkurrenten Örebro istället för i Karlstadslaget.

Båda backarna har offensiva kvaliteter och producerat duktigt med poäng under de senaste säsongerna. Förhoppningsvis kan de ta med sig detta till nästa nivå och säsong. Nu verkar det som att de är tänkta att spela på heltid på J20-nivå och man ska givetvis hålla igen förväntningarna redan denna första säsong, men nog är det killar med potential som kommer hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *