Örebro nyfiken på Anton Mylläri

Örebro nyfiken på Anton Mylläri

Västerås må haft en hemsk säsong och just nu är de efter i kvalspelet till Hockeyallsvenskan efter en duktig torsk mot Troja-Ljungby senast. Det finns dock ljuspunkter och Anton Mylläri är en av dem. Den storväxte backen har visat upp en gediget spel i egen zon med ett fint första pass samtidigt som han faktiskt fått nätkänning ett par gånger under säsongen och spelat fram till desto fler mål.

Hockeybloggen VLT skriver att Örebro är en av klubbarna som varit nyfikna på backen som är fostrad i Västerås, men tog en svängom via Oskarshamn och division 1 innan han hittade hem igen och visat att han håller på den nivån. Nu är frågan om han är redo för nästa steg, men med tanke på att Örebro har plats i första, andra och tredje backpar samt eventuellt extraback kanske man har råd att chansa på en ung kille med potential?

Jag är inte alls emot denna värvning. Ung kille som dessutom troligen skulle passa in i Sundblads spel känns som en vettig värvning även om han kanske är lite av en chansning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *