Örebro rycker lite i Robin Alvarez

Örebro rycker lite i Robin Alvarez

Robin Alvarez har fått beskedet om att han inte ingår i planerna för nästa säsong trots att han har ett år kvar på kontraktet. Alvarez stod för 13 poäng på 34 matcher förra säsongen och även om han är lite skadebenägen var förra säsongen ganska extrem för honom. Han är dock en målskytt och sådana brukar kunna locka till sig intresse och är han hel kan han bidra med cirka 15 mål under en säsong.

Enligt MrMadhawk är Örebro en av klubbarna som har frågat om Alvarez, men både Köln och Düsseldorf från tyska ligan är klart intresserade, troligen mer än Örebro i dagsläget. Även Skellefteå och Brynäs har frågat om honom och borde vara hetare alternativ för Alvarez i dagsläget. Skulle jag gissa ligger tyska ligan bäst till, men vi får väl se. Örebro känns som en högoddsare i sammanhanget i och med att man måste hitta en bra ekonomisk lösning med Malmö i det hela och dem pengarna lägger man nog kanske hellre på annat i dagsläget. Det är så klart Malmö som betalar för att bli av med spelaren inte tvärtom, men ändå spelaren som sitter på trumfen och kan välja var han vill åka. Tankevurpa av mig.

2 svar på ”Örebro rycker lite i Robin Alvarez

  1. Malmö lär väl snarare betala för att bli av med Alvarez, precis som Örebro betalade för att bli av med Hellström?
    Tror det skulle vara en ganska billig värvning som passar öhk.

    1. Jag var tvungen att gå tillbaka och kolla MrMadhawks post och han skriver ”Allting kommer bygga på vilka som kan ge Redhawks bäst deal.” Jag tror jag vände på det hela i mitt huvud. Jag korrigerar posten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *