Petr Zamorsky provtränar med Örebro

Petr Zamorsky provtränar med Örebro

De flesta kommer nog ihåg Petr Zamorsky från några år tillbaka med en monsterkanon till skott, men också som en defensivt svag back. Örebros lag var något av ett såll bakåt sista året han var här och han gjorde väl inte saken bättre direkt direkt med sitt något frånvarande spel i egen zon.

Även i Tjeckien hamnade han i frysboxen hos tränaren på grund av sitt dåliga defensiva spel och fick byta klubb mitt under säsongen.

I sin nya klubb fick han mer eller mindre fritt spelrum och då rasade verkligen poängen in. Han har dock inte fått något nytt kontrakt till denna säsong och frågan är då om han klarar de höga fysiska krav som Örebro ställer.

Rätt utnyttjad kan han mycket väl bli ett vapen, men hans defensiv verkar inte blivit bättre sedan han lämnade.  Ett häftigt namn verkligen, men är det verkligen vad Örebro behöver? Jag är skeptisk till att detta är rätt namn för ett lag som jobbat mycket med att släppa in färre mål…

Det här skulle dessutom minimera speltiden för Forsmark och får jag helt ärligt välja tar jag hellre Forsmark. Alternativet är att låna ut Forsmark så han får spela mycket i en annan vuxenserie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *