Petri Liimatainen klar för ett år till

Petri Liimatainen klar för ett år till

Niklas Sundblad skrev kontrakt direkt för resten av säsongen och även för den kommande och därmed var det klart vem som skulle styra skeppet även säsongen 2017/18. Petri Liimatainen som han tog med sig skrev dock endast kontrakt för resten av säsongen. Samma sak gällde Niklas Eriksson som kom in från Almtuna.

Eriksson har fortfarande kontrakt med Almtuna och den situationen måste lösas på något vis för att Örebro ska kunna nyttja hans tjänster den kommande säsongen. Jag antar förhandlingar pågår där fortfarande.

Hur som helst har Liimatainen nu skrivit på ett nytt kontrakt med Örebro Hockey som gör gällande att han ska stå i båset under säsongen som kommer. Kontraktet är på endast 1 år och det löper därmed ut samtidigt som huvudtränare Sundsblads kontrakt.

Jag vet inte riktigt varför Niklas Johansson väljer dessa korta kontrakt med tränarna när man samtidigt pratat om en långsiktighet i bygget, men jag gissar det kan ha lite att göra med att de är oprövade på hög nivå i Sverige. Oavsett ska det bli kul att se vad dessa herrar kan göra när de får vara med och bygga laget från början, och dessutom driva träningen precis som de vill.

I övrigt väldigt tyst om vad som kan tänkas komma in i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *