Rasmus Rissanen ansluter, Bartley lämnar [Uppdaterad]

Rasmus Rissanen ansluter, Bartley lämnar [Uppdaterad]

När alla sitter och väntar på en av de tre forwards som ska utgöra en förstakedja så går Niklas Johansson och skriver avtal med ännu en back. Inte vilken back som helst kanske då Rasmus Rissanen är en storväxt kille med sina största styrkor i defensiven. Han är riktigt tuff att möta och han var inte rädd att kasta handskarna när han spelade med Charlotte Checkers.

Det är inte helt oväntat att man tar in en sådan typ, men det är ändå lite antiklimax över det hela när alla sitter och väntar på tre forwards. Nu är nog frågan om Victor Bartley blir kvar. Han har ryktats bort och nu har Örebro ganska många backar på kontrakt. Bartley lämnar.

– Det känns väldigt bra att ha gjort klart klart med Rasmus. I Rasmus får vi in aggresiv back med bra storlek. Han besitter ett bra förstapass ur egen zon och är en riktigt tuff back att möta för motståndarforwards.

– I kontraktet med Bartley hade vi en out som innebar att båda parterna kunde välja att avsluta sammarbetet. Vi har gjort detta för att kunna balansera upp backsidan optimalt. Jag vill passa på att tacka Victor för hans insatser i Örebrotröjan och önska honom lycka till i framtiden, säger Sportchef Niklas Johansson.

Kontraktet är skrivet på två år.

Vill ni veta mer om Rissanen kan kolla på klippet nedan från hans tid i Nordamerika:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *