Sex (sju?) Örebrospelare till landslagen

Sex (sju?) Örebrospelare till landslagen

Tidigare idag blev det klart att tre stycken spelare från Örebros U16-lag blivit uttagna till landskamperna mot Finland, Ryssland och Tjeckien, 12-14 april i Ryssland. De tre är Edwin Mustafic (G),  Simon Forsmark (D) samt Robin Karlsson (F). En asterisk i kanten på de två senare som har Kumla som moderklubb, medan Mustafic är en helt egen produkt.

För en stund sedan släppte Svenska ishockeyförbundet också truppen till landskamperna mot Slovakien och Ungern som går av stapeln 4-5 april, i Slovakien. Tre Örebrospelare är uttagna och för Christopher Mastomäki blir det första gången han får representera Tre Kronor, men han har spelat flitigt i alla andra varianter av juniorlandslag som Sverige har. Han får sällskap av Linus Arnesson och Jonathan Andersson som båda kanske inte haft sina bästa säsonger, men fortfarande är två backar fulla av potential.

Möjligtvis att man också ska räkna in Jhonas Enroth som ändå tillhörde Örebro nu på slutet och som blivit inkallad tillsammans med Samuel Ersson att vakta kassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *