Eriksson och Jönsson förlänger

Eriksson och Jönsson förlänger

Även om Niklas Eriksson hade kontrakt två år till var det som assisterande tränare, inte huvudtränare som han varit senaste tiden. Nu är det i alla fall helt klart att han blir kvar, som huvudtränare i två år till och det är väl förtjänt.

I samma veva har det också blivit klart att Jörgen Jönsson blir Örebro Hockey trogen en säsong till. Jönsson hade flertalet anbud från andra klubbar, men även ishocleyförbundet ska ha varit sugna på hans tjänster.

Detta är två väldigt viktiga förlängningar som skapar i alla fall lite kontinuitet. Det har varit lite väl mycket cirkus på tränarfronten hos Örebro och en mer långsiktig lösning likt denna är väldigt efterlängtad.

Det är två personer som står för en modern ledarstil och som dessutom har extremt fina spelarkarriärer att luta sig mot. Jag hoppas att Eriksson lyckas och att detta bara är början på något stort. Örebro har verkligen chans att bygga något nu.

Nu är frågan vem som fyller luckan efter Henrik Löwdahl som går tillbaka till juniorerna. Tomas Mitell har ryktats till Örebro, men som huvudtränare. Han har lämnat AIK och frågan är om han är sugen på en assisterande roll efter att ha varit huvudtränare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *