Stefan Warg lämnar

Stefan Warg lämnar

I vad som ändå får ses som ett aningen oväntat drag har Örebro Hockey och Stefan Warg valt att gå skilda vägar. Warg har haft begränsat med speltid och den speltid han haft har varit mycket i boxplay. Där har han i och för sig gjort det bra, men i det stora har hans insats den här säsongen varit långt ifrån det man såg från honom under föregående säsong.

När jag ifrågasatte honom som kapten var det väl inte riktigt detta som jag hade i åtanke, men vi får nog förutsätta att det finns andra klubbar som visat intresse för honom. Warg är en fullt duglig SHL-back när spelet stämmer för honom och i boxplay är han till och med bra.

– Vi har sedan en tid tillbaka fört en dialog med Stefan och efter dessa samtal har vi enats om ett avslut på hans kontrakt i klubben. Stefans säsong har varken blivit som han eller vi önskat, vilket gör att vi nu har valt att gå skilda vägar. Det finns absolut inga hard feelings mellan oss och vi önskar Stefan lycka till i hans fortsatta hockeyresa. Samtidigt vill vi rikta ett stort tack för vad Stefan har gjort för Örebro Hockey, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson till Örebro Hockeys hemsida.

Ett miljöombyte kanske kan få honom att vrida huvudet rätt och hitta tillbaka till det spel han ändå är kapabel till när det går som bäst. Även om det kommer att vara ett nedbyte för honom måste det ändå vara viktigare för honom att få speltid och en ordentlig chans att hitta sitt spel igen.

Djurgården ryktas vara den nya adressen enligt flera nyhetssidor, bl.a. Expressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *