Svag insats gav noll poäng mot Mora

Svag insats gav noll poäng mot Mora

Örebro åkte upp till Mora för att spela den första matchen i dubbelmötet, men det kändes lite som att de glömt något hemma i Örebro. Mora kom ut taggade och redo, medan Örebro inte kändes helt närvarande. De åkte skridskor, men det fanns ingen sammanhållning eller struktur på uppspelen.

Det här var Moras kväll och efter att de torskat med hela 10-4 i föregående match kan man förstår att de vill ta revansch och repa sig snabbt. Örebro har dock stått för två mindre bra insatser på rad och nu när lagen möts igen imorgon hoppas jag att de hittar tillbaka till sitt gamla spel som varit så framgångsrikt tidigare på säsongen.

Mora stängde ner Örebro i den tredje perioden. Mycket bättre lag har misslyckats med att göra samma sak. Det var en match där inställning verkligen var allt och det var Mora som hade den.

Axel Brage kan inte direkt lastas för de två första målen och det tredje hade han lite missflyt med studsen. Oavsett är det Eero Kilpeläinen som kliver in i målet imorgon. Då kommer troligen även Joakim Andersson tillbaka och vi får se en ny fjärdefemma som kanske kan vara lite bättre. De var bra bleka idag.

Vi ses imorgon i Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *