Tippa Örebros poängliga säsongen 20/21

Tippa Örebros poängliga säsongen 20/21

Precis som förra året anordnade vi ett poängligatips för försäsongen. Denna gång hade vi det lite mer automatiserat bakom kulisserna och det tog inte fullt lika mycket tid att hantera. Vinnare blev till slut TJ före PennyBridge78 och Dan, men det blir med en asterisk denna gång eftersom tipset var för sju matcher, och alla hade tippat för åtta. Undertecknad glömde i bara farten att skicka in ett eget tips…

Förutsättningarna för säsongstipset är desamma som tidigare. Vi har inte sett någon anledning till att justera något utan vi kör på bara. Tipsen jämförs med de faktiska poängen varje spelare gör och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare.

Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig.

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

Vinnaren får en snygg mugg som deklarerar stort och tydligt att de var bäst på att tippa poängligan denna säsong. Lycka till alihop!

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Ditt tips och e-postadress kommer att raderas efter säsongen. Data kommer att exporteras och bearbetas i ett externt system, men även det kommer att tömmas efter säsongen. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tippa spelarnas poäng säsongen 20/21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *