Tippa Örebros poängliga SHL 19/20

Tippa Örebros poängliga SHL 19/20

Under försäsongen har det skett ett litet test i forumet där vi haft ett par personer gissa hur många poäng som varje spelare skulle göra under försäsongen. Användaren Catskinner tog hem det hela före TJ och sedan PB_90. Att TJ hade tillgång till insiderinformation och PB_90 har ju byggt algoritmen, men hur Catskinner lyckades slå mig har jag inte riktigt kunnat få grepp om ännu.

Tipsen har i detta test skickats in till PB_90 manuellt och de har sedan jämförts med de faktiska poängen och beroende på hur nära man är verkligheten får man upp till 10 poäng per spelare. Tabellen nedan visar hur viktigt det är att inte bara vara nära utan man blir belönad för att gissa helt rätt. Man ska gissa både hur många mål och hur många poäng som varje spelare kan tänkas göra under säsongen, och sedan hålla tummarna att de inte skadar sig.

Tipsets poängdifferens från verkligheten Antal tipspoäng
0 10
1 7
2 5
3 3
4 1

För att PB_90 inte ska dränkas i en massa kopiera-och-klistra-arbete har jag skapat en sida där ni kan fylla i era tips istället. Länken till sidan finns längst ner i detta inlägg. Om ni har några frågor kring tipset är det bäst att fråga i forumet.

Lite GDPR och sånt: Det finns inga krav på att registrera sig på sidan för att delta i tipset. Ditt tips och e-postadress kommer att raderas efter säsongen. Data kommer att exporteras och bearbetas i ett externt system, men även det kommer att tömmas efter säsongen. Din e-postadress kommer inte att säljas eller delas ut till någon tredje part för spam eller annat skräp. Jag har inte tid med sånt.

Tippa Spelarnas poäng säsongen 19/20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *