Vita Hästen skickar hem Marmenlind

Vita Hästen skickar hem Marmenlind

Vita Hästen har haft en minst sagt svag start på säsongen där laget just nu ligger sist i Hockeyallsvenskan. Det är ett av lagen som skjuter mest i serien, men de har fruktansvärt svårt att omvandla det i mål. Defensiven har fungerat dugligt och de har faktiskt bara släppt in 37 mål på 14 matcher. Det är faktiskt bara fyra andra lag som släppt in färre mål.

Det känns därför lite märkligt att man väljer att förstärka på målvaktsposten genom att värva Pontus Sjögren och skicka Daniel Marmenlind tillbaka till Örebro. Vita Hästens stora problem är målskyttet. Det kan ingen gärna förneka. Jag tycker detta känns väldigt märkligt och det verkar många Hästen fans också tycka.

En målskytt är å andra sidan inget man hittar var som helst. Inget ont om Sjögren som nog håller hög allsvensk klass, men det var inte vad Hästen behövde i första hand. Jag antar Marmenlind får träna med A-laget medan man letar efter en ny klubb att låna ut honom till. Han hann spela 6 matcher i Vita Hästen och snittade då 87,2% och 2,97 GAA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *